bekeken: 690 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

1,2,3 Autoservice passeert 200 ledengrens

DOMEIN:

Geplaatst op: 17 december 2019, 09:12

Leestijd: < 1 minuut

Het onafhankelijke garagenetwerk 1,2,3 Autoservice is de grens van tweehonderd aangesloten garages gepasseerd. Er zijn op dit moment 205 garages aangesloten.

David Colantonio, directeur Doyen Auto Belux, dat het 1,2,3 Autoservice-concept ondersteunt, ziet dat het aantal concessies drastisch vermindert en dat veel garages kiezen voor een concept als 1,2,3 Autoservice. “De dealers en werkplaatsen die ervan afhankelijk zijn, staan onder druk en ik begrijp ze. Ik nodig ze uit om eens goed na te denken over het aanbod diensten die wij hebben in onze garages. Waarschijnlijk ontvangen ze niet zoveel van hun merken en zeker niet tegen zulke voordelige tarieven met de instelling van samenwerking en zo’n sterke ondersteuning op alle gebieden.”

Nieuwe diensten

1,2,3 Autoservice biedt de aangesloten garages geavanceerde technische training, een hotline voor probleemgevallen, toegang tot de nieuwste fabrikanten van technische gegevens, verhuur van gereedschap, garanties en certificaten. Onlangs werden daarbij drie nieuwe diensten gelanceerd: een nieuwe online offertemodule met de optie ‘premium’ of ‘budget’, vervangwagens die ingezet worden voor car sharing, die 24/7 beschikbaar zijn zonder dat de garagist hiervoor beschikbaar hoeft te zijn en tot slot de installatie van laadpalen voor elektrische voertuigen. Deze twee laatste diensten worden op nationaal gebied uitgerold.

Access Auto sluit aan bij…Donatie duurzame bedrijven aan…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties