bekeken: 511 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

1,2,3 AutoService rondt de kaap van 200

DOMEIN:

Geplaatst op: 28 januari 2020, 13:22

Leestijd: < 1 minuut

Het 1,2,3 AutoService onafhankelijke garagenetwerk heeft een nieuwe mijlpaal bereikt : op de dag van vandaag staan 205 garages op de teller. En dit terwijl volgens Doyen Auto Belux de merken het aantal van hun concessies drastisch verminderen.

Door de ontwikkeling van zijn netwerk en vooral door de kwaliteit van de ondersteuning die aan zijn garages wordt geboden, wordt 1,2,3 AutoService gepositioneerd als de veilige haven van de markt.

« De dealers en werkplaatsen die ervan afhankelijk zijn, staan onder druk en ik begrijp ze’, zegt David Colantonio, directeur van Doyen Auto Belux. Ik nodig ze uit om eens goed na te denken over het aanbod diensten die wij hebben in onze garages. Waarschijnlijk ontvangen ze niet zoveel van hun merken. En zeker niet tegen zulke voordelige tarieven met de instelling van samenwerking en zo’n sterke ondersteuning op alle gebieden. »

Diensten

Het 1,2,3 AutoService concept is gebaseerd op een beleid voor de ontwikkeling van de garages: technische training, hotline, toegang tot technische gegevens, verhuur van tools, garanties en certificaten. Nieuwe diensten zijn een online offertemodule met de optie ‘premium’ of ‘budget’, vervangwagens die ingezet worden voor car-sharing (24/7, zonder dat de garagist hiervoor beschikbaar hoeft te zijn) en de installatie van de laadpalen voor elektrische voertuigen. Deze twee laatste diensten worden op nationaal gebied uitgerold.

Camera houdt passagiers in de…Twintigste editie Autotechnica
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties