fbpx
bekeken: 123 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Blue Corner levert laadpalen aan Profile

DOMEIN:

Geplaatst op: 15 oktober 2020, 12:30

Leestijd: < 1 minuut

Profile Internationaal heeft onlangs een partnerovereenkomst getekend met Blue Corner. De Belgische aanbieder van laadsystemen gaat Profile-vestigingen in de Benelux voorzien van laadstations voor zowel eigen als publiekelijk gebruik. Profile verwacht dat nog dit jaar de eerste laadstations in gebruik worden genomen.

Naast de installatie van de laadstations zal Blue Corner ook de serviceverlening verzorgen. Het gaat in totaal om zo’n tweehonderd laadstations en minimaal één laadstation met twee stopcontacten per vestiging.

Profile Electric

De samenwerking volgt op de introductie van het Profile Electric-concept in juni van dit jaar. Daarmee kan Profile de berijders van elektrische voertuigen volledig ontzorgen op het gebied van reparatie, onderhoud en banden. Met het totaalconcept worden de Profile-vestigingen e-ready gemaakt. Zodra de trainingen zijn voltooid en de uitrusting van de vestigingen op het gewenste niveau zijn gebracht, wordt dit uitgedragen naar de buitenwereld met een specifieke EV-branding. Dit wordt nog dit jaar verwacht bij de eerste groep vestigingen.

Klaar voor morgen

Manager franchiseontwikkeling Niek Kraak van Profile International is verheugd met de overeenkomst: “Met Blue Corner hebben we een betrouwbare partner gevonden voor een goede laadoplossing bij de Profile-vestigingen in Nederland en België. In de vestigingen worden momenteel grote stappen gemaakt om te voldoen aan de gestelde eisen van alle bouwstenen uit het concept: training, equipment, branding en products & services.”

Charles Vandorpe, accountmanager van Blue Corner, vertelt: “We zijn al sinds 2011 actief met het aanbieden van laadoplossingen in de Benelux. We zijn erg blij met de samenwerking met Profile en zijn klaar om de Nederlandse en Belgische vestigingen in rap tempo te voorzien van een laadstation.”

Febiac stelt Brussels Motor…Europeanen schrijven…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties