bekeken: 221 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
(4,00)
(Inloggen is vereist)

60 jaar Mini: parade in Brussel

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 16 april 2019, 07:59

Leestijd: 1 minuut

Naar aanleiding van de zestigste verjaardag van het merk Mini organiseert Autoworld, met de steun van Mini Belux, een parade door Brussel met meer dan driehonderd deelnemende wagens.

Onder de inschrijvingen zijn zowel leden van clubs als individuele eigenaars, oldtimer of net nieuw. Deelnemen is niet meer mogelijk, maar kijken kan uiteraard wel. De deelnemers worden vanaf 12.00 uur verwacht op de Esplanade, het vertrek van de parade is voorzien om 14.00 uur.

Austin Mini, Morris Mini, Rover Mini en alle andere Mini’s zullen aanwezig zijn. Aan de hand van een roadbook worden de deelnemers geleid naar het Koninklijk Paleis aan het Koningsplein, de Kunstberg, de Zavel, het Poelaertplein, de Louizalaan, Ter Kamerenbos en de Vorstlaan, om zo terug te keren naar Autoworld via de Tervurenlaan.

Na het vertrek van de parade kan het publiek een bezoek brengen aan Autoworld Museum Brussels en de daar nog tot 28 april lopende expositie ‘Mini, 60 Years’.

Tags: , ,

Peugeot iOn meest gezochte…Flink meer premie-aanvragen…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties

    nog geen reacties