bekeken: 312 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Access Auto sluit aan bij Damage Groep

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 13 december 2019, 11:03

Leestijd: 1 minuut

Access Auto is de jongste aanwinst van de Damage Car Repair groep. Met de komst van Access biedt Damage nu ook schadeherstel aan in onder meer Brugge, Antwerpen, Brussel, Hasselt tot Rochefort.

De in 2016 opgerichte groep van premium carrosseriebedrijven kent sinds haar start een continue groei. Damage bestaat nu uit 21 leden. Net als ieder lid van de groep voldoet Access Auto aan de kwaliteitsparameters. Zo is de administratie volledig gedigitaliseerd, hanteren ze moderne hersteltechnieken binnen een korte doorlooptijd en bieden ze een kwalitatieve vervangwagen aan

Expertise

Zaakvoerders William François en Hadrien Wiame zien de aansluiting bij Damage als een hefboom voor hun carrosserieactiviteiten. “De expertise van het Damage-netwerk zal ons in staat stellen om continu te innoveren en de nieuwste hersteltechnieken toe te passen. We zijn blij om de Damage klanten een oplossing te kunnen bieden in de regio van Rochefort.”

Wisselstukken

Bezieler van Damage, Johan Van Deursen, is tevreden met de recente ontwikkelingen: “Ieder Damage-lid heeft tientallen jaren professionele ervaring in de sector en staat voor kwaliteit. Allen profiteren ze van deze intense samenwerking, zowel naar wisselstukken toe als naar hersteltechnieken en digitalisatie. Op termijn willen we naar maximaal veertig bedrijven gaan. De toevoeging van Access Auto is een meerwaarde zowel op vlak van expertise als aanbod.”

Tags: , , , , ,

Spies Hecker herstelt stralend…1,2,3 Autoservice passeert 200…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties

    nog geen reacties