fbpx
bekeken: 206 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Actiedagen flitsverkoop bij NTN-SNR

DOMEIN:

Geplaatst op: 18 juni 2020, 08:27

Leestijd: < 1 minuut

Nu de activiteiten op de automotive aftermarket geleidelijk op gang komen, organiseert NTN-SNR voor zijn Europese distributieklanten twee actiedagen. De flitsverkoop op 23 en 24 juni heet Summer Pro Days.

Bij deze actie worden zes distributieriemsets met waterpomp (KDP) aangeboden met een korting op elke bestelling van minimaal vijf stuks per artikelnummer. Om gebruik te maken van dit aanbod kunnen distributeurs en handelaars de e-shop bezoeken of contact opnemen met hun gebruikelijke contactpersoon van NTN-SNR.

De fabrikant is van plan om dit soort speciale aanbiedingen in de toekomst regelmatig te houden, op voorwaarde dat de Summer Pro Days een succes zijn. De acties zullen worden verspreid via sociale netwerken, de website en de verkoopteams van NTN-SNR. Ze omvatten geselecteerde referenties van de meest verkochte sets van de verschillende gamma’s van de producent.

Europese autoverkopen meer dan…Lichte omzetdaling Bosch…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties