fbpx
bekeken: 642 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Activiteiten Garage Pans naar Van Mossel

DOMEIN:

Geplaatst op: 3 augustus 2020, 13:00

Leestijd: 2 minuten

De Nederlandse Van Mossel Automotive Groep, met Belgisch hoofdkantoor in Antwerpen, heeft een overeenkomst bereikt met de familie Pans over de overdracht van de activiteiten van haar garage in Brecht.

“Met Van Mossel C.A.C. in Turnhout hadden we al een Mercedes-Benz vestiging in België” zegt Eric Berkhof, algemeen directeur Van Mossel. “De overname van Garage Pans past binnen de aanvulling van het strategisch kader in het Mercedes-Benz-netwerk. Garage Pans is een belangrijk servicepunt en verkooppunt van Mercedes-Benz Certified Used Cars in het noorden van Antwerpen.” De familie Pans blijft aan boord, net als de overige personeelsleden.

Investeringen

Garage Pans was aanvankelijk een eenmanszaak, gesticht in 1976 door Constant Pans. Met de jaren zijn de zonen Werner en Steven en kleinzoon Jelle mee in de zaak gestapt. Zo groeide Garage Pans uit tot een volwaardig familiebedrijf, sedert 1996 op het huidig adres gevestigd. De veranderende marktomstandigheden, de technische ontwikkelingen en de daarmee gepaard gaande investeringen zijn redenen voor Steven en Werner Pans om een stapje terug te doen. “Voor een klein zelfstandig bedrijf is het dan noodzakelijk om logische keuzes voor de toekomst te maken”, zegt de familie Pans. “Na een intensief verkenningstraject zijn we bij het familiebedrijf Van Mossel uitgekomen. Wij zijn er zeker van dat ook onze klanten snel overtuigd zullen zijn van onze keuze.”

Overnameoffensief

De Van Mossel Automotive Groep startte begin 2019 een overnameoffensief. Ze nam toen de dealergroepen GMAN uit regio Antwerpen en het Limburgse Bruyninx over. In december 2019 werd ook Car Assistance Company uit Turnhout onderdeel van de groep. Begin dit jaar kwam Van Mossel Automotive Groep tot een akkoord met de familie Van Kelst. Daarmee kreeg Van Mossel met de vestigingen in Schriek, Aarschot en Leuven ook in Vlaams Brabant voet aan de grond. Afgelopen maand werd aan de groep Van Mossel Van Kelst nog een Peugeot- & Citroënvestiging te Diest toegevoegd. In totaal telt Van Mossel Automotive groep bijna tweehonderd vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. Met 3.400 medewerkers realiseert de groep een omzet van circa 2,5 miljard euro op jaarbasis.

Mitsubishi keert Europa rug…Inschrijvingen nieuwe…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties