bekeken: 235 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Akzonobel en McLaren tien jaar partner

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 26 november 2018, 11:18

Leestijd: 1 minuut

Tien jaar geleden gaven Akzonobel en McLaren het startschot voor hun partnership. Het jubileum werd eerder deze maand gevierd tijdens het jaarlijkse autosalon georganiseerd door de Specialty Equipment Market Association (SEMA). Dat evenement in Las Vegas is een belangrijke afspraak voor de aftermarktsector.

De hechte relatie werd op gang getrokken in 2008, toen Akzonobel de officiële leverancier van verfoplossingen werd voor McLaren Racing. Sindsdien gebruikt McLaren voor zijn F1-auto’s altijd Sikkens, het premiummerk van Akzonobel.

Alle wegvoertuigen

De samenwerking bleef echter niet beperkt tot het F1-team. Sinds 2012 is Akzonobel ook een technologiepartner van McLaren Automotive en worden alle wegvoertuigen van McLaren uitsluitend met producten van het bedrijf geverfd. “Dat we samenwerken met partners zoals McLaren toont perfect aan dat we ons voortdurend inzetten voor doorgedreven innovatie”, zegt Keith Malik, Key Account Director van de afdeling Automotive & Specialty Coatings bij Akzonobel. “We zijn er trots op dat we al tien jaar lang partners zijn, verbonden door onze gemeenschappelijke passie voor krachtige technologieën en prestaties.”

Simon Roberts, Chief Operating Officer bij McLaren Racing, voegt eraan toe: “Tien jaar samenwerking leidde tot meer innovaties, wetenschappelijke, duurzame vooruitgang en kwaliteitsvolle afwerkingen. Hun jarenlange ervaring op de markt in combinatie met de technologie die we samen ontwikkelden, hielp ons naar topprestaties te blijven streven.”

Peiling BBC

De MCL33 F1 van dit seizoen baarde veel opzien met zijn uiterlijk. De kleurencombinatie Papaya Spark leverde McLaren eerder dit jaar een eerste plaats op in een peiling van de BBC die op zoek ging naar de mooiste auto.

Tags: , , , ,

Doyen neemt Verviers Freins…Osram aandeelhouder platform…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties

    nog geen reacties