bekeken: 361 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

ALD Automotive: netwerk van laadstations

DOMEIN: Leasing

Geplaatst op: 7 mei 2019, 11:26

Leestijd: 1 minuut

ALD Automotive heeft een internationale samenwerking gesloten met Chargepoint, leverancier van laadstations en -netwerken voor elektrische voertuigen. Beide partners gaan de komende maanden in negen Europese landen samenwerken, waaronder België.

Op de lijst van marktintroducties staan verder de namen van Nederland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Duitsland, Finland en het Verenigd Koninkrijk. Doel van de initiatiefnemers is om de transitie naar elektrische mobiliteit eenvoudiger te maken voor kmo-bedrijven en individuele klanten.

De geboden diensten omvatten testritten, digitaal verlopende administratie en facturatie, installatie en onderhoud, 24/7 klanthulp en slimme laadtechniek (in de goedkopere daluren). ALD en Chargepoint bieden gebruikers zowel thuisladen aan als op het werk, alsmede toegang tot een netwerk van openbare laadplekken in Europa. Voor langere reizen is er ALD Switch, een regeling om tijdelijk de EV te verruilen voor een niet-elektrisch voertuig.

Duurzame groei

“Dit is meer dan een diesel vervangen door een elektrische variant”, zegt Tim Albertsen, deputy ceo bij ALD. “De samenwerking ondersteunt onze strategie van duurzame groei, met toonaangevende partners. We geloven erin dat deze aanpak een belangrijke rol zal spelen bij het versnellen van de energietransitie.”

Tags: , , , ,

Onderzoekers: ‘lidar veel te…D’Ieteren Auto: 3,2% meer…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties

    nog geen reacties