bekeken: 298 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
(4,00)
(Inloggen is vereist)

API: meer ondersteuning voor het netwerk

DOMEIN:

Geplaatst op: 23 april 2020, 11:02

Leestijd: < 1 minuut

Midden in de crisis ontziet API geen moeite om ondersteuning te bieden aan zijn netwerk van garagisten. Uit solidariteit staan de eigen webinars zelfs open voor garages die geen lid zijn.

Elke dag staat een beperkt team van Doyen klaar in het crisiscentrum, ingericht in een vergaderzaal, ieder op veilige afstand, op de maatschappelijke zetel in Drogenbos. “Ondanks de quarantaine blijven onze doelstellingen en onze aanpak gelijk: de verwachtingen overtreffen en grenzen verleggen”, verklaart David Colantonio, directeur Doyen Auto Belux. “Onze wekelijkse API-commissies pakken de dringendste problemen aan, doen de nodige denkoefeningen en overwegen de mogelijke keuzes om gezamenlijk de beste beslissingen te maken.” Deze wekelijkse commissies zijn uiterst belangrijk en de betrokken API-vestigingen nemen er dan ook actief aan deel via videoconferentie.

Webinars

Ook de garagisten-netwerken 1,2,3 AutoService en Requal moeten ondersteund en geïnformeerd worden over de recente en de te verwachten ontwikkelingen. In één week tijd zijn niet minder dan zes webinars georganiseerd, met in totaal bijna driehonderd deelnemende garages. Er staan al zes nieuwe webinars op de agenda. Al deze inspanningen worden beloond met enthousiaste reacties, ook van garagisten die geen lid zijn van API.

Cataloog

Deze week verscheen reeds een speciale uitgave van de cataloog, zodat elk filiaal van de netwerken een helder zicht krijgt op de verkrijgbare en binnenkort te verwachten producten. Op dit moment zijn kits voor de verkooppunten in de maak. Die zijn samengesteld uit informatief vitrinemateriaal, signalisatie voor veiligheid en hygiëne in de vestiaires en de refters, affiches en roll-ups voor de showrooms en transparant beschermingsmateriaal voor de displays.

Advies sociale partners voor…MPM-olie Heavy Duty Diesel in…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties