bekeken: 256 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Arval België steunt opnieuw sociale rijschool

DOMEIN:

Geplaatst op: 17 juli 2019, 10:40

Leestijd: < 1 minuut

In september 2016 ging Arval België een samenwerking aan met de eerste sociale rijschool van België, die werd opgericht door Chantier, een vzw voor beroepsopleidingen. Intussen is er drie jaar voorbij en Arval België herhaalt dit gulle gebaar.

Arval België neemt opnieuw een engagement voor drie jaar ten voordele van de eerste sociale rijschool van België. Onlangs overhandigden twee leden van de directie van Arval België (Luc Van Erps, directeur sales en marketing, en Jo De Bruyne, directeur remarketing) de sleutels van de volledig uitgeruste Citroën C3 aan Pierre Moreau en Daphné Winnepenninckx van de vzw Chantier.

Sociale rijschool

Chantier stichtte de eerste sociale rijschool van België om mensen aan een rijbewijs te helpen die minstens een jaar werkzoekend zijn of van het OCMW een leefloon ontvangen. De stagiairs komen uit verschillende hoeken, zoals de VZW Chantier, partners zoals het OCMW of mensen die zich spontaan komen inschrijven. Directrice Daphné Winnepenninckx legt uit dat het project de toegang tot het rijbewijs wil democratiseren om ervoor te zorgen dat laaggeschoolden vlotter geïntegreerd raken op de arbeidsmarkt. Ze begeleiden hen op hun tempo met bijzondere aandacht.

Gratis

Arval België steunt voor de tweede keer de realisatie van dit project van grote sociale impact door een gratis leasewagen voor drie jaar beschikbaar te stellen. Met deze wagen zal Chantier elk jaar meer dan 50 extra cursisten rijles kunnen geven.

Autoverkopen Renault -6,7…Europese inschrijvingen 3,1…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties