fbpx
bekeken: 145 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Arval presenteert vijfjarenplan Arval Beyond

DOMEIN:

Geplaatst op: 7 oktober 2020, 09:53

Leestijd: 3 minuten

Arval verandert haar businessmodel, en evolueert van langetermijnleasing van auto’s naar een aanbieder van duurzame mobiliteitsoplossingen, waar de auto ook deel van uitmaakt. De plannen werden op 6 oktober onder de titel ‘Arval Beyond’ gepresenteerd tijdens een internationale persconferentie, die geheel coronaproof, online werd gegeven.

“De Arval Beyond-strategie is gebaseerd op een vijfjarenplan dat doordrongen is van een nieuwe mindset. Onze ambitie is duidelijk: we willen ons historisch businessmodel versterken én de referentie zijn binnen de sector voor duurzame mobiliteitsoplossingen”, zegt Alain Van Groenendael, voorzitter en algemeen directeur van Arval. “Met dit nieuwe plan engageren we ons om onze klanten een geïntegreerde mobiliteitservaring aan te bieden, hen te begeleiden bij hun energietransitie, hen eenvoud te garanderen met producten en diensten die zowel geconnecteerd als flexibel zijn en om samen met nieuwe partners innoverende oplossingen met een hoge toegevoegde waarde samen te stellen”, voegt hij eraan toe.

Doelstellingen

Arval Beyond is een roadmap met ambitieuze doelstellingen die het bedrijf tegen 2025 wil bereiken, namelijk:

  • 2 miljoen geleasede voertuigen.
  • een vloot van 500.000 elektrische voertuigen, 30% minder CO2-uitstoot ten opzichte van 2020 en Arval blijft een koolstofneutraal bedrijf.
  • evolutie van het businessmodel van Arval. Van langetermijnleasing van voertuigen naar een ruimer mobiliteitsconcept, inclusief auto’s: alle Arval-landen zullen duurzame mobiliteitsoplossingen aanbieden aan hun klanten.

Vier pijlers

Om deze doelstellingen te bereiken heeft Arval verschillende nieuwe initiatieven gestart waaronder vier nieuwe aanbiedingen die een antwoord geven op de vraag voor nieuwe duurzame mobiliteitsoplossingen met de integratie van de auto:

360° Mobility: Arval focust zich op mobiliteit in het algemeen en niet langer enkel op de auto. Met dit aanbod zorgt het bedrijf ervoor dat al haar klanten en hun werknemers overal beschikken over state-of-the-art duurzame mobiliteitsoplossingen; bijvoorbeeld de huur van (elektrische) fietsen, autodelen & micromobiliteitsoplossingen, mobiliteitsplatformen (MaaS)… In 2025 zullen alle Arvallanden alternatieve en duurzame mobiliteitsproducten of -diensten aanbieden.

Good for you, Good for all: Arval streeft ernaar een sleutelrol te spelen in de energietransitie en duurzame ontwikkeling door haar klanten te helpen het milieu te beschermen en de verkeersveiligheid te verbeteren. Dankzij het geïntegreerde aanbod rond de elektrische wagen neemt Arval de beperkingen weg die doorgaans aan dit type wagen zijn verbonden en vergemakkelijkt ze de toepassing ervan (langetermijnleasing van een EV in combinatie met een elektrische fiets, de mogelijkheid om enkele weken per jaar over een thermisch voertuig te beschikken, optie ‘Vehicle to Grid’, laadoplossingen voor thuis en op kantoor…). In aanvulling op haar programma’s voor verkeersveiligheid biedt Arval een verlaging van de verzekeringspremie voor voertuigen met een rijhulpsysteem, om het gebruik ervan te stimuleren. Met Good for you, Good for all zal Arval 500.000 elektrische voertuigen in omloop brengen tegen 2025, de gemiddelde CO2-uitstoot van haar wagenpark met 30% verminderen en haar globale verkeersongevallenpercentage met 10% doen dalen.

Connected & Flexible: Arval creëert een eenvoudiger en ultra geconnecteerd leaseaanbod, met innovatieve technologieën en diensten die bestuurders in een nieuw mobiliteitstijdperk brengt en hun ervaring aanzienlijk vereenvoudigt. Met het Connected & Flexible-aanbod stelt Arval nieuwe diensten ter beschikking zoals automatisch betalend parkeren op de openbare weg, car wash op afstand reserveren, pakketten afleveren in de wagen zonder de aanwezigheid van de bestuurder, spraakondersteuning leveren (zoeken naar een garage of tankstation, vraag om bijstand), enz. Tegen 2025 zal meer dan 80% van de Arvalvloot geconnecteerd zijn en een uitgebreid dienstenpakket aanbieden om het leven van de bestuurder te vergemakkelijken.

Arval Inside: Sinds de oprichting in 1989 gaat Arval steeds voor partnerships. Dit begon met banken en autoconstructeurs en nadien ook met andere stakeholders. Arval Inside toont de wil van Arval om haar expertise te delen met een selectie van partners. Om zo samen te innoveren en een rijker mobiliteitsaanbod aan te bieden dat perfect beantwoordt aan de behoeften van de klanten. Dat is nu net de opzet van een win-winsituatie. In 2025 zullen alle Arvallanden succesvolle partnerships hebben met internationale spelers of sleutelspelers op de lokale markt.

België

Specifiek in België behoudt en bevestigt Arval haar positie als marktleider. De mijlpaal van 80.000 voertuigen zal tegen eind 2020 worden bereikt en zelfs overschreden.

CarNext.com start met virtuele…Belgische EV-bestuurder wil…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties