bekeken: 1190 x
Waardeer dit artikel:
23 votes, average: 2,59 out of 523 votes, average: 2,59 out of 523 votes, average: 2,59 out of 523 votes, average: 2,59 out of 523 votes, average: 2,59 out of 5
(2,59)
(Inloggen is vereist)

Audi etst in autolak

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 24 januari 2017, 12:27

Leestijd: 1 minuut

Audi heeft een proces ontwikkeld om autolak gedeeltelijk mat te maken. Een speciaal poeder ruwt de blanke laklaag op tot een diepte van enkele duizendsten van een millimeter, zodat tekens in de lak geëtst kunnen worden.

Volgens Audi heeft dit proces grote voordelen ten opzichte van conventionele belettering en bestickering: het resultaat wordt niet beïnvloed door weersomstandigheden en heeft een kwalitatief betere uitstraling.

Audi kan elk gewenst patroon in de lak etsen, waar dit geen rechten schaadt van derde partijen. De maximumgrootte van het te etsen oppervlak is een vierkante meter. De techniek is vooralsnog alleen beschikbaar voor de bezitters van een Audi R8, die hiermee de zijschermen van de Coupe en de open Spyder kunnen laten personaliseren. Audi wil deze mogelijkheid op den duur ook aan kunnen bieden op andere modellen. 

Tags: , , ,

Onderzoek: Autopilot Tesla…Denso breidt pakket naverkoop…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties

    nog geen reacties