fbpx
bekeken: 241 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Autec-VLT Equipment Vakdagen van start

DOMEIN:

Geplaatst op: 5 november 2019, 14:23

Leestijd: < 1 minuut

Van 5 tot 7 november organiseert Autec-VLT weer zijn Equipment Vakdagen. Drie dagen lang is in de showroom in het Nederlandse Montfoort alle werkplaatsequipment te testen en te vergelijken.

Autec-VLT maakt zich vanouds sterk om precies de juiste equipment te vinden voor iedere situatie, met de meeste functionaliteiten en de laagste exploitatiekosten. Iedere werkplaats is anders. Daarom biedt Autec-VLT een keuze uit meer dan tweehonderd verschillende modellen hefbruggen. De functionaliteiten zijn direct in de showroom te testen, zodat voor ieder bedrijf de juiste keuze gemaakt kan worden.

Ideeënboek

Tijdens de huisbeurs lanceert Autec-VLT tevens zijn nieuwe Ideeënboek 2020, een catalogus met alle laatste innovaties, inrichtingsadviezen en het actuele aanbod hefbruggen.

Beursacties

Tijdens de Equipment Vakdagen heeft Autec-VLT enkele scherpe beursacties. Zo is er een remmentestbank voor 6995 euro. Daarnaast zijn er speciale beursprijzen voor diverse soorten hefbruggen en apk-apparatuur.

De beurs gaat om 14:00 uur open en sluit om 21:00 uur. Wie direct uit het werk naar Montfoort reist, kan aldaar een hapje mee-eten. Wel even vermelden bij de aanmelding.

Inschrijvingen oktober: +15,8…Marco Knoot marketingdirecteur…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties