bekeken: 188 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Autocrew lanceert online afsprakentool

DOMEIN:

Geplaatst op: 12 juni 2020, 10:15

Leestijd: < 1 minuut

De Autocrew-garages in België zijn terug open en verwelkomen de klanten graag in alle veiligheid voor dat lang uitgestelde onderhoud of herstel. Afspraken kunnen vanaf nu eenvoudig ingepland worden via de Autocrew-planner. Met deze online afsprakentool kunnen klanten op elk moment van de dag online een afspraak boeken. Elk van de tachtig Autocrew-garages in België heeft nu een duidelijk zichtbare afsprakenknop op de homepage van zijn website.

“Het is de voorbije maanden duidelijk gebleken: we regelen steeds vaker onze persoonlijke zaken online. Of het nu gaat om boodschappen doen of een afspraak maken met de tandarts. Ook een afspraak plannen voor een onderhoud van de auto of een aircoservice doen we liefst online, en op het moment dat ons het beste uitkomt. Met de AutoCrew-planner zijn alle AutoCrew-garages nu 24/7 bereikbaar”, zegt Patricia Gebhardt, conceptmanager Autocrew bij Bosch Automotive Aftermarket.

Afspraak plannen

Een online afspraak boeken bij een Autocrew-garage is eenvoudig. Elke Autocrew-garage heeft op de homepage van zijn website een duidelijke ‘Maak een afspraak’-knop. Het volstaat hierop te klikken en chassisnummer (voertuigidentificatienummer – VIN) en kilometerstand in te geven. Daarna kan de geschikte datum en uur gekozen worden. Eenmaal de afspraak geboekt, krijgt de klant een bevestiging per e-mail toegestuurd.

“Klanten kunnen nu ook buiten de openingsuren een afspraak plannen. Via de Autocrew-planner zien zij meteen welke dagen nog beschikbaar zijn en kunnen zij ook het uur kiezen. Dat is duidelijk en gemakkelijk. De afspraak wordt meteen bij de AutoCrew-garage ingeboekt en de klant krijgt een bevestiging van de gemaakte afspraak”, licht Patricia Gebhardt toe.

Duurzaamheidserkenning voor…Van Mossel neemt PSA-merken…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties