bekeken: 840 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Autofix neemt divisies Motraco over

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 17 juni 2019, 11:13

Leestijd: 1 minuut

Autofix heeft op 17 juni in Roeselare zijn zevende filiaal geopend door de divisies auto-onderdelen en paint van Motraco over te nemen. De uitbreiding volgt op die in augustus vorig jaar in Ieper.

De huidige locatie, Brugsesteenweg 419 – Roeselare, blijft behouden. Ook de medewerkers maken mee de overstap. Contactgegevens (telefoonnummer & mail) blijven dezelfde.

Voor Autofix past de overname binnen de strategie om in West-Vlaanderen een spreiding aan verkooppunten te ontwikkelen, en zo de klant optimaal te kunnen bedienen. Met Roeselare erbij is het ‘gat’ tussen Harelbeke en Brugge nu opgevuld. Met de kennis van de huidige medewerkers op het gebied van paint en auto-onderdelen erbij ontstaat meer dan ooit een one-stop-shop voor iedereen die binnen de automotive sector actief is.

Ook in Aalst

Vanaf 1 juli zal Autofix ook in Aalst (Erembodegem) met een filiaal beginnen. Daar worden de activiteiten van de huidige API, ATS voortgezet. Ook hier blijven de locaties en teams gehandhaafd, bijgestaan door medewerkers van Autofix. “Zo bereiken we telkens een boeiende synergie die uiteindelijk de klant ten goede komt.”

Als API-lid kan Autofix de garages ook de nodige ondersteuning geven, zij het via de garage-concepten 1,2,3 Autoservice en Requal erkend hersteller. Alsook via het concept API-Drive, waarbij klanten ook op technische support kunnen rekenen.

Declercq

Autofix is een familiale onderneming onder leiding van de familie Declercq, actief in de distributie van auto-onderdelen en toebehoren. Met filialen in Harelbeke, Brugge, Ieper, Maldegem, Moeskroen, Doornik en nu ook Roeselare is Autofix “klaar voor de ontwikkelingen die zich in onze markt afspelen.” Merken die worden gevoerd zijn onder meer Facom, Beta, 3M, Colad, Thule, Nexa Autocolor, Spies Hecker, Monopol, Glasurit en Teroson.

Tags: , , , , , , ,

Opnieuw uitstel studie…Verdienen aan de connected car
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties