bekeken: 570 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Autofix opent negende filiaal

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 26 februari 2020, 15:25

Leestijd: 1 minuut

In Merchtem heeft onderdelenleverancier Autofix zijn negende filiaal geopend. Vanaf 2 maart zijn klanten welkom in Dooren 111a in een gloednieuw ingericht pand. Autofix heeft daarnaast vestigingen in Harelbeke, Brugge, Roeselare, Ieper, Maldegem, Doornik, Moeskroen en Aalst (Erembodegem).

Autofix gaat van start met een dynamisch team die gekend is in de regio. Daarnaast heeft Autofix, in samenwerking met Doyen Auto, gezorgd voor een uitgebreide stock van diverse A-merken. Daarnaast zal ook hun huismerk Requal op de plank liggen. Naast mechanische onderdelen zullen de klanten ook kunnen genieten van het ruime gamma van Autofix in onder andere carrosserieproducten en allerhande tools.

Veel in huis

Namens de familie Declercq laat Frederick Declercq weten: “Met gepaste trots melden wij de ‘geboorte’ van ons filiaal te Merchtem. We hebben veel in huis, zowel op gebied van stock meer zeker ook op gebied van kwalitatief personeel. We willen onze partners bedanken die er mee hebben voor gezorgd dat we reeds op 2 maart kunnen open gaan.”

Service

“We willen onze klanten de best mogelijke service geven omdat we overtuigd zijn dat we hiermee het verschil kunnen maken. Lokale verankering is daarom voor ons zeer belangrijk zodat we kort op de bal kunnen spelen. Tevens willen we een proactieve en leidende rol spelen in de consolidatiegolf die onze aftermarket kenmerkt.”

Sidem start productie…Autocrew 10 jaar onderdeel van…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties

    nog geen reacties