fbpx
bekeken: 541 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Autofix opent twee nieuwe vestigingen in 2021

DOMEIN:

Geplaatst op: 3 november 2020, 12:33

Leestijd: < 1 minuut

Autofix versterkt zijn netwerk in Oost-Vlaanderen begin 2021 met twee nieuwe filialen. In januari opent een nieuwe vestiging te Temse; het tweede filiaal opent de deuren in Wondelgem.

Het pand te Temse is dankzij zijn goede ligging in de industriezone TTS vlot bereikbaar; het ruime pand in Wondelgem bevindt zich op een gunstige locatie, vlakbij de autokeuring. Vandaag is Autofix in Oost-Vlaanderen al aanwezig in Aalst en Maldegem. Met de nieuwkomers in Temse en Wondelgem telt het netwerk van Autofix intussen elf filialen.

Optimale service

Familie Declercq reageert: “Zoals bekend staan we graag dicht bij onze klanten. Met Temse en Wondelgem erbij hebben we nu ook in Oost-Vlaanderen een mooie marktdekking die het mogelijk maakt om onze klanten een optimale service te kunnen bieden. In de nieuwe filialen zal de klant kunnen rekenen op een brede voorraad wisselstukken van A-merken, aangevuld met ons huismerk Requal als budgetvriendelijk alternatief. Producten voor de carrosserie en een ruim aanbod aan garage materiaal zullen hierbij ook niet ontbreken.”

“Als familiale onderneming met ruim dertig jaar ervaring in de Belgische aftermarket beseffen we ook het belang van gekwalificeerd en gemotiveerd personeel. Onze mensen maken immers het verschil, zeker in de technische sector waarin we actief zijn. De afgelopen maanden waren gezien de Covid-19-situatie extra zwaar en we zijn ons team dan ook heel dankbaar dat ze elke dag het beste van zichzelf blijven geven op de meest veilige manier.”

Medewerkers

Voor de vestigingen in Temse en Wondelgem is Autofix overigens nog op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor verschillende functies. Autofix liet ook nog weten dat hun Autofix Support-dienst wegens toenemende vraag zal verhuizen naar een ruimer pand in de nabijheid van het filiaal te Merchtem.

Inschrijvingen oktober -9,4…Carrosserie Jan Hanssens…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties