bekeken: 531 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Autoglass Clinic werft Joeri Lieten aan als ceo

DOMEIN:

Geplaatst op: 24 januari 2019, 10:23

Leestijd: < 1 minuut

Op 1 februari 2019 gaat Joeri Lieten aan de slag als ceo van Autoglass Clinic. Dit Limburgse familiebedrijf is gespecialiseerd in de herstelling en vervanging van autoruiten. Autoglass Clinic groeit gemiddeld 20 tot 25 procent per jaar en wil dat groeiritme de komende jaren verdubbelen. Joeri Lieten was de ceo van Payconiq Belgium.

Als ceo neemt Joeri Lieten de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse werking van Autoglass Clinic op zich en zal de verdere groei aansturen. Charline Leroi blijft als eigenaar actief meewerken aan de strategische en commerciële uitbouw van Autoglass Clinic.

Groei

Charline Leroi: “Met de aanwerving van Joeri Lieten willen we het bedrijf de nodige kracht en impulsen geven om te blijven groeien. Met zijn achtergrond is Joeri Lieten perfect geplaatst om onze uitdagingen en stevige ambities aan te pakken: enerzijds anticiperen op de stijgende complexiteit in de sector op het vlak van technologie en digitalisering, anderzijds onze toenemende groei versnellen en versterken.”

Keuze

Joeri Lieten: “Je zou in België soms vergeten dat je als consument en bedrijf een keuze hebt op het vlak van autoglashersteller. Nochtans is er met Autoglass Clinic een 100% Belgische speler beschikbaar die een kwalitatieve, snelle en persoonlijke dienstverlening aan eerlijke prijzen aanbiedt. De komende jaren wil ik de kwalitatieve dienstverlening van Autoglass Clinic nog verder uitbouwen en ons netwerk van service centers verder harmoniseren en digitaliseren.”

Autoglass Clinic

Autoglass Clinic herstelt en vervangt autoruiten in 23 service centers verspreid over heel België, en brengt die expertise met 55 mobiele units ook letterlijk tot aan de deur van particulieren en bedrijven. Het bedrijf kwam in 2002 onder de leiding van Hugo Leroi, de ondernemer die in 1979 ook Carglass oprichtte. Dochter Charline Leroi leidt het bedrijf sinds 2008.

Allopneus ook in BelgiëBelgië koploper in…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties