bekeken: 1274 x
Waardeer dit artikel:
240 votes, average: 2,59 out of 5240 votes, average: 2,59 out of 5240 votes, average: 2,59 out of 5240 votes, average: 2,59 out of 5240 votes, average: 2,59 out of 5
(2,59)
(Inloggen is vereist)

Autorola België introduceert Indicata

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 1 april 2015, 12:07

Leestijd: 1 minuut

Autorola België introduceert Indicata, een systeem waarmee realtime een actueel overzicht wordt gegeven van de tweedehandsmarkt in België. Het systeem bundelt informatie van bijna alle tweedehandsvoertuigen die online worden aangeboden en geeft realtime veranderingen aan.

. Indicata registreert ook het aantal dagen dat tweedehandsvoertuigen op voorraad staan en prijsveranderingen, zowel op markt- als op bedrijfsniveau. “Een importeur of dealerbedrijf heeft zo direct inzicht in de positionering van de eigen occasiewagens, maar ook in de verhouding vraag/aanbod”, aldus Erwin Coesens, Sales Director Solutions van Autorola Belux.

“Met deze kennis wordt op detailniveau inzichtelijk hoe de markt het doet voor de actuele voorraad en voor in te ruilen en/of in te kopen auto’s.” Indicata geeft het dealerbedrijf dagelijks meldingen over zijn eigen prijzen in verhouding tot die van de concurrentie. “Ieder dealerbedrijf kan aan de hand hiervan zijn eigen prijspositionering en inkoopbeleid bepalen.”

Tags: ,

Ginion Group bouwt nieuwe BMW…DT Spare Parts breidt…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties