fbpx
bekeken: 576 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Autosalon van Brussel Covid-proof

DOMEIN:

Geplaatst op: 15 september 2020, 13:13

Leestijd: 2 minuten

Het Autosalon van Brussel, waarvan de 99ste editie gepland staat van 15 tot 24 januari 2021 in Brussels Expo, stelt zich tot doel een evenement te presenteren dat volledig aangepast is aan de eisen die de strijd tegen de verspreiding van Covid-19 stelt.

Dat meldt Febiac, de Belgisch-Luxemburgse Automobiel- en Tweewielerfederatie, Febiac, die elk jaar de Brussels Motor Show organiseert. “Het uitbreken van Covid-19 en de daaruit voortvloeiende gezondheidssituatie heeft alle creativiteit van onze teams aangesproken en ons vermogen om dit event een nieuwe ontwikkeling te geven”, legt Pierre Lalmand, directeur van de Brussels Motor Show, uit. “Geconfronteerd met de volatiliteit van het virus en zijn onvoorspelbaarheid, hebben we een hele reeks scenario’s ontwikkeld om de succesvolle organisatie van de Brussels Motor Show in januari 2021 te verzekeren. Elk van deze scenario’s is vanzelfsprekend opgebouwd rond de talrijke regels die tot doel hebben de verspreiding van het Covid-19-virus tegen te gaan en het feit hoe strikt deze regels zijn.”

Covid-proof

“Ons doel is en is altijd geweest om een ‘Covidproof’ evenement aan te bieden voor zowel onze exposanten als onze bezoekers”, vervolgt Pierre Lalmand. “Vandaag lijkt het absoluut niet realistisch om te hopen dat de Brussels Motor Show 2021 opnieuw bijna een half miljoen bezoekers zal kunnen verwelkomen, zoals in januari van dit jaar het geval was. Aanpassingen zijn onvermijdelijk, aangezien de organisatie van de Brussels Motor Show zich moet houden aan de protocollen die zijn vastgelegd voor winkelcentra, voor catering en voor evenementen. Maar uiteindelijk zijn we ervan overtuigd dat de aanpassingen die we willen maken, het comfort voor onze bezoekers zal verhogen. Om de vlotte organisatie van het evenement te garanderen, werkt het organisatieteam momenteel nauw samen met Brussels Expo om de infrastructuur aan te passen, maar ook met de verschillende bevoegde ministers – in het bijzonder minister Nathalie Muylle Federaal minister van Werk, Economie en Consumenten- , met de burgemeester van de stad Brussel en met professor Nathan Clumeck.”

“Onze verschillende scenario’s en de modaliteiten van hun uitvoering zullen in de loop van deze week aan de leden van het organiserende Saloncomité worden voorgesteld, waarna we samen een beslissing zullen nemen over de richting die moet worden gekozen voor het goede verloop van de Brussels Motor Show 2021”, besluit Pierre Lalmand.

Niet afwachten, vandaag…De juiste mensen
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties