fbpx
bekeken: 242 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

AutoTechnica wéér verschoven, naar mei 2021

DOMEIN:

Geplaatst op: 9 juli 2020, 15:26

Leestijd: < 1 minuut

Opnieuw worden AutoTechnica en Service Station & Car Wash verschoven: aanvankelijk van begin april naar begin oktober 2020, nu naar begin mei 2021. Dat laat de organisatie weten.

Ze wijst naar de Belgische overheid, die tot op de dag van vandaag “géén enkele zekerheid” biedt of een (vak)beurs in oktober 2020 zou mogen doorgaan en/of in welke omstandigheden. Gezien de grote onzekerheid over de risico’s en te nemen maatregels is het onverstandig om een evenement voor bijna 450 exposanten op te zetten, schrijft Klaus Van Cauwenberghe namens organiserend bureau I-One. Evenmin is zo’n drukke meerdaagse bijeenkomst ideaal voor bezoekers.

Meerwaarde

Begin maart besloot de organisatie om de beurs van enkele weken later af te blazen en te verplaatsen naar het najaar. Maar ook deze extra zes maanden bieden geen soelaas, blijkt nu. “De bestaansreden van AutoTechnica & Service Station & Car Wash is om voor deelnemers én bezoekers een informatieplatform te zijn mét een meerwaarde voor beide partijen.” Die ambitie kan in deze omstandigheden niet worden waargemaakt. Na ruim overleg met deelnemers én bezoekers werd daarom beslist dat het voor de ganse sector verstandig is om de 20ste editie wederom uit te stellen. De exposanten mogen in de loop van volgende week een bondig informatiedocument verwachten met concrete antwoorden op de meest gestelde vragen.

Overlegcomité

Intussen zal met een uitgebreid overlegcomité van exposanten verder geanalyseerd hoe en waar het beursconcept bijgestuurd kan worden, in functie van de wensen van deelnemers, bezoekers of nieuwe marktomstandigheden.

90 jaar brandstoffilters van…Brezan Autoparts onderdeel…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties