bekeken: 422 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
(4,00)
(Inloggen is vereist)

Bandenapparatuur Martins Industries naar Europa

DOMEIN: Productnieuws

Geplaatst op: 1 maart 2018, 09:45

Leestijd: 1 minuut

Martins Industries, de Canadese fabrikant van bandenservicemateriaal, breidt uit naar de Europese markt. De route loopt via het onlangs geopende verkoopkantoor, gesitueerd nabij het Nederlandse Tilburg.

Het assortiment omvat bandenapparatuur, veiligheidskooien, opslagrekken en displays. Daarbij wordt zowel de automotive als de truckbranche rechtstreeks beleverd. De distributie is ondergebracht bij een externe partij op het gebied van logistiek.

Aangesteld als Benelux-accountmanager is Robbert Mol. Hij wordt ondersteund door Karin Vijverberg, die de leiding heeft over de klantenservice. Webshop en -site zullen binnenkort ook in het Nederlands verschijnen. Martins Industries distribueert en verkoopt rechtstreeks aan eindgebruikers. De productie vindt deels plaats in Canada en deels in China. “Alles op het gebied van veiligheid is ondergebracht in Canada”, zegt Karin Vijverberg tegen Aftersales Magazine. “De producten worden in eigen huis ontworpen. Zijn er wijzigingen nodig vanwege eisen op een specifieke markt, dan kunnen we snel schakelen. En doordat we rechtstreeks naar klanten verschepen, kunnen we goedkoper zijn.”

Behalve in de Benelux heeft Martins Industries ook distributiecentra in Canada, de VS, Australië en de Verenigde Arabische Emiraten.

Tags: , , ,

Fource introduceert Anschler…2017 was een positief jaar…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties

    nog geen reacties