bekeken: 365 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

BASF verwerft meerderheidsaandeel in UBench

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 1 oktober 2019, 08:50

Leestijd: 1 minuut

Op 30 september heeft BASF een meerderheidsaandeel verworven van het internetplatform UBench met kantoren in Turnhout en Geel.

Beide bedrijven zijn overeengekomen om geen financiële details over de transactie openbaar te maken. De transactie heeft betrekking op UBench International NV, CarRoll BVBA en DLight BVBA. Er zijn geen wettelijke goedkeuringen vereist.

Klantervaring

UBench en zijn meer dan dertig werknemers beheren het serviceportfolio van verschillende klanten die actief zijn op de automotive aftermarket. Het gaat daarbij om leasing- en verzekeringsbedrijven, autofabrikanten en ondernemingen met een groot wagenpark. “De transactie past in de strategie en de langetermijnplanning van BASF om te groeien in de branche voor autoreparatielak door niet alleen te werken met lakproducten van topkwaliteit, maar ook de ervaring van de klant te verbeteren”, vertelt Dirk Bremm, President van de BASF Coatings-divisie.

“UBench is een digitaal samenwerkingsplatform dat ons portfolio uitbreidt met serviceoplossingen”, zegt Katja Scharpwinkel, Senior Vice President van BASF Automotive Refinish Coatings Solutions Europe. “Door alle spelers in de automotive aftermarket met elkaar te verbinden, versterken we onze positie in dit snelgroeiende segment van de automotive dienstverlening.”

Zelfstandig

UBench zal zijn huidige activiteiten voortzetten als zelfstandig bedrijf onder de vleugels van het nieuw opgerichte UBench BV. Peter Verbraeken, oprichter en ceo van UBench, behoudt een minderheidsaandeel en zal de toekomstige strategische ontwikkeling van het bedrijf blijven ondersteunen.

Tags: , ,

Contact Days IDE Automotive in…Inschrijvingen september +31,6…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties

    nog geen reacties