bekeken: 169 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Battery Supplies op VOKA Open Bedrijvendag

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 18 september 2019, 10:58

Leestijd: 1 minuut

Battery Supplies, met hoofdkantoor te Deerlijk, bestaat twintig jaar. Tijdens de VOKA Open Bedrijvendag op 6 oktober 2019 kan het grote publiek van 10.00 tot 17.00 uur kennismaken met de verdeler van batterijen, laders en accessoires.

Het gamma omvat, naast het aanbod voor de industrie, ook startbatterijen voor onder meer de auto of mobilhome en batterijen voor elektrisch handgereedschap, Ook alle laders en accessoires staan op het programma. Het magazijn van 10.000 m² is tot de nok gevuld om snel te kunnen leveren.

De afgelopen twee decennia groeide het bedrijf uit tot een negentigkoppig team, dat zorgt voor een omzet van 39 miljoen euro. Battery Supplies levert niet enkel batterijen in Europa, maar ook elders in de wereld. In juli 2018 nam Adret in Lyon over, om de Franse klanten een nog betere service te kunnen bieden. Adret is actief in de verkoop, montage en reparatie van batterijen en heeft een magazijn van ruim 1500 m².

Battery Street

Battery Street, het winkelconcept van Battery Supplies, richt zich op de particulier, kmo en professional. Het bestaat uit zeven volledige winkels in België en Nederland en veertien shop-in-shop-concepten. Klanten kunnen er terecht voor de aankoop van batterijen, laders en accessoires, voor advies en voor onderhoud en herstel van de batterijen.

Tags: , ,

Stertil doet transactie in…Winnaars innovatieprijzen…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties

    nog geen reacties