bekeken: 1299 x
Waardeer dit artikel:
188 votes, average: 2,46 out of 5188 votes, average: 2,46 out of 5188 votes, average: 2,46 out of 5188 votes, average: 2,46 out of 5188 votes, average: 2,46 out of 5
(2,46)
(Inloggen is vereist)

Belron koopt ook Glasgarage

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 10 november 2015, 12:19

Leestijd: 1 minuut

Belron (Carglass) heeft het Nederlandse Glasgarage overgenomen. Belron Holland neemt alle aandelen van de Glasgarage-formule over alsmede de hoofdkantoor in Breda. Glasgarage telt meer dan 100 vestigingen. Eerder dit jaar nam Belron ook al Autotaalglas in Nederland over.

Belron maakt deel uit van het D’Ieteren en is wereldleider op het vlak van herstelling en vervanging van voertuigbeglazing. Het heeft inmiddels meer dan tien grote merknamen waaronder Carglass, Autoglass en Safelite AutoGlass en een netwerk van filialen en franchisehouders in 34 landen over vijf continenten.

Douwe Bekius, managing director Belron Holland: “Door de verschillende organisaties naast elkaar te laten opereren, kunnen we optimaal invulling geven aan de behoefte aan differentiatie die we zien in de markt. Net als in andere markten hebben onze business partners en consumenten verschillende behoeften als het gaat om dienstverlening, en behoefte om te kunnen kiezen. Het in stand houden van verschillende organisaties naast elkaar is dus van belang voor zowel onze business partners, de consument als Belron. Belron zal haar expertise inzetten om GlasGarage niet alleen succesvol te laten zijn op korte termijn, maar ook in de toekomst.”

Tags: , , ,

VW komt diesel-eigenaren VS…Olieprijs tot 2020 stabiel
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.