bekeken: 361 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Beperkte dienstverlening bij Bebat

DOMEIN:

Geplaatst op: 25 maart 2020, 13:41

Leestijd: < 1 minuut

Naar aanleiding van Covid-19 stapt Bebat over op een beperkte dienstverlening. Alle medewerkers opereren vanuit huis. Voor ophalen blijft het bedrijf bereikbaar via de vertrouwde kanalen.

Bebat vraagt alle Belgen om hun batterijen voorlopig niet naar een inzamelpunt te brengen maar thuis op een veilige manier te bewaren. Om ervoor te zorgen dat de inzamelpunten in de zorg- en bevoorradingssector zich kunnen focussen op hun kerntaken, doet Bebat enkel nog ophalingen in deze sectoren en op specifieke aanvraag.

“Dit betekent dat we enkel zeer dringende ophalingen uitvoeren en als we weten dat er een efficiënte toegang is tot het ophaalpunt.” Wie dringend een ophaling nodig heeft en een inzamelpunt dat nog toegankelijk is, kan Bebat contacteren op 0800 97 521. Een ophaling aanvragen via MyBebat of per mail is momenteel niet mogelijk. Zodra de richtlijnen van de overheid het toelaten, zal de inzamelaar overschakelen op de normale dienstverlening.

(foto: Traxio)

De nieuwe BER en het digitale…Geevers levert nog steeds 98%…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties