fbpx
bekeken: 183 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Bijstand onderweg van BMW naar levenslang

DOMEIN:

Geplaatst op: 3 september 2020, 12:09

Leestijd: < 1 minuut

BMW verlengt het recht op vijf jaar gratis bijstand onderweg naar levenslang, op voorwaarde dat de eigenaar binnen de vooropgestelde termijnen op onderhoud gaan bij een officiële dealer. De regeling geldt voor BMW, MINI of BMW-motorfiets.

De bijstand geldt ook bij een ongeval en is bovendien in heel Europa geldig. “De uitbreiding is voor ons een manier om onze trouwe klanten te belonen”, stelt Eddy Haesendonck, president & ceo van BMW Group Belux. “Tegelijk willen we hen stimuleren om hun wagen of motorfiets in optimale conditie te houden, en dat kan nergens beter dan in het eigen dealernet.”

Onderhoud

De gratis bijstand wordt in de praktijk automatisch verlengd of opnieuw geactiveerd bij elk onderhoud bij een officiële BMW, MINI of BMW Motorrad Servicepartner in België of het Groothertogdom Luxemburg. De bijstand geldt voor de periode tot het volgende onderhoud of olieservice aangegeven door de boordcomputer. Bij een BMW wagen is dat bijvoorbeeld tot 2 jaar of 30.000 kilometer verder, afhankelijk van welke mijlpaal het eerst bereikt wordt.

Het recht op het gratis BMW Road Assist 24/7 programma vervalt wanneer een service of onderhoud niet werd uitgevoerd door een erkend BMW Servicepartner in België of het Groothertogdom Luxemburg of wanneer het onderhoudsinterval overschreden werd volgens de info in de boordcomputer en in de systemen van BMW Group.

Wijzigingen in salesmanagement…Glasurit introduceert 100 Line
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties