bekeken: 1035 x
Waardeer dit artikel:
59 votes, average: 2,67 out of 559 votes, average: 2,67 out of 559 votes, average: 2,67 out of 559 votes, average: 2,67 out of 559 votes, average: 2,67 out of 5
(2,67)
(Inloggen is vereist)

Black Friday bij Arval

DOMEIN:

Geplaatst op: 25 november 2016, 10:42

Leestijd: < 1 minuut

Arval SME Belgium grijpt Black Friday aan voor tijdelijke leaseaanbiedingen op zijn website, bestemd voor kleine zelfstandigen en middelgrote ondernemingen. De actie wordt ook gehouden in andere markten, waaronder Italië, Spanje, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Nederland.

De Arval-webwinkels bieden hybrides aan met Full Service Leasing, inclusief zaken als financiering, voertuigaankoop, hotline, onderhoud en reparatie, bandenvervanging, vervangend vervoer, brandstof en verzekering. Het gaat om de Toyota Yaris, Mercedes C-klasse, Kia Niro en Kia Optima.

De kortingen variëren volgens Arval tussen de twintig en dertig procent. Benoit Dovifât, general manager SME Solutions van Arval Belgium: “BlackFriday is voor ons een mooie kans te laten zien dat onze service en expertise beantwoorden aan de behoeften van de zelfstandigen, vrije beroepers en KMO’s. Zelfs ondernemers met slechts één wagen kunnen al profiteren van de condities van grotere wagenparken.”

De jaarlijkse koopjesdag Black Friday op 25 november heeft zijn oorsprong in de Verenigde Staten en duikt de laatste jaren steeds vaker op in andere werelddelen.  

D'Ieteren wint zaak tegen…Aftermarket parkeersensoren…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties