fbpx
bekeken: 611 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

BMW wil meer auto’s connected

DOMEIN:

Geplaatst op: 3 augustus 2017, 09:52

Leestijd: < 1 minuut

De BMW Groep gaat de dialoog met gemeentelijke overheden versterken om te komen tot een hoger gebruik van elektromobiliteit en autodeeldiensten.

De BMW Groep gebruikt de mogelijkheden die aangeboden worden door digitalisatie om grote steden te helpen omgaan met de verhoogde verkeersvolumes, waardoor uitstoot wordt verminderd.

Op basis van projecten zoals het strategisch partnerschap met Hamburg over de uitrol van elektrische mobiliteit en het onderzoeksproject City2Share met München en Hamburg versterkt de BMW Groep haar dialoog met de gemeentelijke overheden om betere voorwaarden te creëren voor een verhoogde elektromobiliteit en autodeeldiensten.

In België heeft de BMW Groep Belux via het Evora-project reeds met Antwerpen, Hasselt, Sint-Truiden, Leuven en Mechelen samengewerkt om meer laadpalen in de stad te krijgen. Daar bovenop is ook de autodeeldienst DriveNow in Brussel reeds één jaar actief.

Franse staatssteun voor…Garage Pieters zet diefstal op…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties