bekeken: 383 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Bonusprogramma Continental voor artikelen

DOMEIN:

Geplaatst op: 6 november 2018, 13:26

Leestijd: < 1 minuut

Trouwe kopers van Continental-producten kunnen in de toekomst bonuspunten ontvangen om te sparen voor artikelen, maar ook voor betaalde opleidingen van de technologiefabrikant.

Het puntenprogramma draagt de werktitel ‘More Continental’. De aftrap staat gepland voor midden 2019 in Duitsland, waarna andere Europese afzetmarkten hun opwachting maken. Het sparen gebeurt met de smartphone en via een app. Klanten kunnen straks behalve op bonuspunten ook bijvoorbeeld op inbouwformatie over hun zojuist gescande producten rekenen – van remschijven tot aandrijfriemen.

Technologiespurt

“Met name door de digitalisering en connectiviteit beleeft de aftermarket een technologiespurt”, zegt Peter Wagner, leider van Continentals activiteiten voor slijtage- en vervangingsonderdelen. “Wij denken op de lange termijn en willen het autobedrijf daarom ondersteunen met zaken die hen blijvend verder brengen. Want wie zich vandaag niet instelt op nieuwe technologie, zoals e-mobiliteit, rijhulpsystemen en remote vehicle data, zal morgen klanten verliezen. Anderzijds werkt degene die wél bereid is zich te verdiepen in nieuwe kennis, aan een voorsprong.”

(Na)scholing

Het bonusprogramma omvat naast kennis over nieuwe, aankomende voertuigtechniek ook (na)scholing over bestaande zaken, zoals aandrijving en remmenonderhoud. Ook buiten de techniek is informatieondersteuning mogelijk: denk aan bedrijfseconomische zaken.

Ook oktober nog naweeën…Achter de schermen bij Texa
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties