bekeken: 184 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Bosch-dochter HC-Cargo sluit locatie Benelux

DOMEIN:

Geplaatst op: 27 mei 2020, 13:31

Leestijd: < 1 minuut

Onderdelenleverancier HC-Cargo sluit per 31 mei officieel de deuren van zijn Benelux-locatie in het Nederlandse Etten-Leur. De commerciële activiteiten verhuisden eerder dit jaar al naar de vestiging in het Duitse Wilnsdorf. Bij HC-Cargo in Etten-Leur waren zeven vaste medewerkers in dienst.

Voor zijn klanten en de markt in de Benelux houdt HC Cargo dezelfde levertijden en diensten aan. Het productportfolio wordt breder, aangezien de locatie-Wilnsdorf een ruimer assortiment kan huisvesten. Medewerkers blijven de klanten in hun moedertaal bedienen. Daarnaast is er de e-Cargo webshop en het ACD-concept (Authorized Cargo Dealer) met een ‘shop-in-shop-oplossing’ waar autobedrijven hun bestellijst naartoe kunnen sturen.

HC-Cargo Etten-Leur is een afdeling binnen Robert Bosch BV en een verkoopfiliaal van Bosch Automotive Aftermarket. Er is een specialisatie in auto-elektriciteit en verkoop van onder meer starters, dynamo’s, reparatie-onderdelen voor starters en dynamo’s, zekeringen, kabels, gloeilampen en zwaailichten. Holger Christiansen A/S werd in 2008 overgenomen en is sindsdien een merk van de Bosch Group.

Doyen-Auto neemt verdelers…Verkopen Groep D’Ieteren…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties