bekeken: 237 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Bosch investeert verder in België

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 14 juni 2019, 08:16

Leestijd: 1 minuut

Bosch rondde het fiscale jaar 2018 in België af met een geconsolideerde omzet van 812 miljoen euro. Dat laat Bosch weten in een persbericht.

Bosch investeerde in 2018 7,9 miljoen euro in België. “Ondanks de moeilijke omstandigheden verwacht het bedrijf dat de resultaten voor dit jaar iets hoger zullen liggen dan in 2018”, zegt Heiko Carrie, president Robert Bosch France-Benelux.

Projecten

“Ondanks een uitdagende marksituatie realiseerde Bosch in België het voorbije jaar een aantal mooie projecten”, zegt Carrie. Robert Bosch Produktie in Tienen werd bekroond tot Factory of the Future en Bosch Rexroth was één van de eerste bedrijven die instapte in het Smart Factory Benelux-initiatief van Flanders Make. “We blijven investeren in onze vestigingen en in onze medewerkers om zo de ontwikkeling van nieuwe producten en oplossingen te stimuleren”, aldus Carrie.

Opleidingen

Opleiding en training spelen daarbij een belangrijke rol bij Bosch in België. Er lopen verschillende projecten die medewerkers de tijd en ruimte geven om nieuwe initiatieven te nemen. Bij Bosch Thermotechnology in Mechelen bijvoorbeeld was er de #TodayIam-campagne, waarbij twee medewerkers voor een dag van job wisselden en op die manier elkaars werk beter leerden kennen en appreciëren. Bij Robert Bosch Produktie in Tienen krijgen medewerkers de kans elke week een aantal uren aan nieuwe projecten te werken. Bij Bosch in België werken ongeveer 1500 medewerkers.

“Daarnaast ben ik erg trots op de gloednieuwe Bosch Climate en Buderus Training Academy in Mechelen waar installateurs opleidingen kunnen volgen over de nieuwste producten en trends in de wereld van thermotechniek”, zegt Heiko Carrie. Bosch heeft ook een Automotive Training Center in Anderlecht, waar garagemonteurs trainingen kunnen volgen. Dit is het tweede trainingscentrum van Bosch in België.

Tags: , ,

Fixico haalt zeven miljoen…Tweede én derde generatie aan…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties