fbpx
bekeken: 1019 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
(4,00)
(Inloggen is vereist)

Bosch komt met connector en app

DOMEIN:

Geplaatst op: 1 maart 2018, 11:00

Leestijd: 2 minuten

Na de uitrol van het online platform mijnBoschCarService volgt in België nu de Bosch-connector met bijhorende Connect App.

Dankzij de verbinding tussen de connector, de app en mijnBoschCarService heeft de klant 24/7 volledige controle over zijn of haar auto. “Het is een volgende, logische stap om onze klanten toe te laten alles voor hun auto online te regelen”, zegt Yvan Stas de Richelle, Channel Marketing Manager Bosch Automotive Aftermarket. “Ze krijgen volledige controle over hun auto – van onderhoud tot kosten – en houden grip op hun veiligheid, budget en ritten,”

Altijd grip

Net zoals bij mijnBoschCarService kunnen klanten via de app 24 uur per dag online een afspraak maken of vooraf de kosten van een service berekenen. Ook heeft de app een ritregistratiesysteem, dat het aantal kilometers en actuele verbruik bijhoudt. Daarnaast kan de klant in een oogopslag zien wat zijn favoriete routes zijn, wanneer en of hij economisch rijdt en wat de kosten per route zijn.

Technische staat

Met de Bosch-connector krijgen klanten ook inzicht in de technische staat van hun auto. Bij detectie van fouten volgt meteen advies: zo snel mogelijk een afspraak maken bij een Bosch Car Service autobedrijf of Pechhulp van Bosch Car Service inschakelen. De connector meldt onmiddellijk de problemen, ook deze die de boordcomputer van de auto niet meldt. Bovendien krijgt de klant niet enkel een waarschuwingssymbool te zien, maar ook een duidelijke uitleg over de storing en de te ondernemen actie. “Ook voor de garagehouder is dit erg handig. Hij kan de klant in geval van pech gerichter ondersteunen en verliest minder tijd.”

Eenvoudig installeren

De gratis app is beschikbaar voor iOS en Android. De connector is verkrijgbaar in het Bosch Car Service autobedrijf (verkoopadviesprijs € 69,95) en kent drie varianten .Om na te gaan welk type voor de auto geschikt is, wordt aangeraden vooraf een compatibiliteitscontrole uit te voeren op www.boschcarservice.be. Het volstaat de voertuiggegevens in te geven om een advies mee te krijgen. Daarna kan de Bosch-connector op de auto worden aangesloten en via Bluetooth met de smartphone verbonden worden. Vanaf dat ogenblik kan de klant alles voor de auto via de smartphone regelen.

2017 was een positief jaar…La Maison Citroën opent in…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties