bekeken: 281 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Bosch overhandigt cheque aan goede doelen

DOMEIN:

Geplaatst op: 15 april 2020, 14:58

Leestijd: < 1 minuut

Via het loyaliteitsprogramma Extra steunt het team van Bosch Automotive Aftermarket Benelux al vier jaar twee goede doelen in Nederland en België die zich inzetten voor zieke kinderen. Bosch steunde deze goede doelen dankzij het loyaliteitsprogramma Extra in totaal met meer dan tienduizend euro.

In Nederland is dat goede doel Stichting DaDa, die zich inzet voor het verbeteren en kindvriendelijk maken van de zorg aan kinderen in ziekenhuizen en medische instellingen. In België steunt Bosch de Cliniclowns, een organisatie die met professionele clowns kinderen die door een ziekte of handicap in een ziekenhuis verblijven wat afleiding en plezier proberen te bieden.

Loyaliteitspunten

“Wij merken dat steeds meer autobedrijven ervoor kiezen om hun ingezamelde loyaliteitspunten aan het goede doel te schenken in plaats van geschenken te kopen. Dit gebeurt vaak op initiatief van onze Bosch sales promotors. Ik ben trots op het Bosch-team en op de vele autobedrijven in Nederland en België die hun goede hart toonden. Zo kon ik uit naam van Bosch Automotive Aftermarket Benelux zowel aan Stichting DaDa als aan de Cliniclowns een cheque met een mooi bedrag overhandigen,” zegt Rene Heidt, salesmanager Benelux Robert Bosch. Op de cheque voor Stichting DaDa stond een bedrag van 9080 euro vermeld. De Cliniclowns kregen een cheque van 1305 euro.

Extra

Het loyaliteitsprogramma Extra werd in 2013 gelanceerd. Zo’n 2900 Nederlandse en 1100 Belgische autobedrijven hebben zich ondertussen geregistreerd voor het Extra-programma. Autobedrijven kunnen via de aankoop van Bosch-producten bij hun grossier Extra-punten verzamelen. Deze punten kunnen worden omgeruild voor geschenken of leuke attenties, maar kunnen ook aan het goede doel geschonken worden.

Bosch ontwikkelt een sneltest…Michelin met Enviro in…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties