bekeken: 341 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Bosch in Tienen is Factory of the Future

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 26 februari 2019, 11:15

Leestijd: 1 minuut

De fabriek van Robert Bosch in Tienen is bekroond tot Factory of the Future 2019. Agoria – een Belgische vereniging voor de technologische industrie – en Sirris – het collectief centrum van de technologische industrie – reiken deze award jaarlijks uit aan een in België gevestigd maakbedrijf dat dankzij strategische transformaties knappe doorbraakresultaten realiseert.

Tienen produceert ruitenwissers en wisarmen voor zowel de originele uitrusting op het voertuig als voor de vervangingsmarkt. Daarnaast is Tienen ook leider in de ontwikkeling van rubber en ruitenwissers. Bosch Tienen investeerde de voorbije vier jaar 24 miljoen euro in de transformatie naar een moderne fabriek waar nieuwe productielijnen en innovatieve IT-toepassingen, zoals productiemonitoring via dashboards, medewerkers bij hun dagelijkse taken ondersteunen.

Erkenning

“In Tienen stimuleren we innovaties voor zowel automotive toepassingen als voor de markten daarbuiten, zoals toepassingen in gebouwen en voor consumentenproducten. We zijn erg trots dat Bosch wordt beloond met de Belgische Factory of the Future Award. Het is een welverdiende erkenning voor het hele team”, zei Stefan Hartung, lid van de raad van bestuur van Robert Bosch en president van de divisie Mobility Solutions.

Vernieuwingen

Dankzij de nauwe samenwerking tussen ontwikkeling en productie, kan Robert Bosch Produktie zowel producten, technologieën als processen ontwikkelen. Automatisatie, digitalisatie en de in flow filosofie staan in de transformatie naar een state of the art fabriek daarbij centraal.

Tags:

Premie voor installatie…Van Heck Interpieces lanceert…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties

    nog geen reacties