bekeken: 983 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Brembo Expert nu ook in België

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 19 april 2017, 09:29

Leestijd: 1 minuut

Het concept Brembo Expert werd half november 2016 succesvol geïntroduceerd door Sator in Nederland. Intussen mogen 222 Nederlandse cursisten zich Brembo Expert noemen. Het concept breidt zich vanaf april 2017 uit naar de Belgische markt. De ambitie is om dit jaar 250 deelnemers te verwelkomen.

In de remsysteemtraining van Brembo – georganiseerd door het kennisinstituut Automotive Academy – worden de principes en ontwikkelingen van het remsysteem uitgelegd: de werking, het ontstaan van slijtage en de wijze van correct onderhoud. De remsystemen in de huidige voertuigen zijn immers voorzien van diverse regelsystemen die storingen kunnen veroorzaken. In de training komen ook de verschillende elektronische veiligheidssystemen aan bod.

Examen

Het theoriegedeelte wordt afgesloten met een examen. Wie daarvoor slaagt, mag zich Brembo Expert noemen en ontvangt een certificaat van Brembo en één van Automotive Academy. Ook kan hij rekenen op promotiemateriaal, naamsbekendheid via Brembo en de dealer locator, toegang tot technische informatie, voordeel op uitrustingen en ‘no-nonsense garantie: die geldt te allen tijde, mits de correcte procedure is uitgevoerd en de monteur het juiste gereedschap heeft gebruikt.

Brembo Official Dealers

Naast Brembo Experten worden er ook Brembo Official Dealers benoemd door Van Heck Interpieces. Zij bieden het gehele assortiment van Brembo aan en hanteren een soepele garantie afhandeling. Daarnaast hebben één of meerdere van hun medewerkers de remmensysteemtraining gevolgd.

Tags: , , , ,

Joint venture Zenuity van…Q1: 8,4 procent meer…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties

    nog geen reacties