fbpx
bekeken: 459 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
(4,00)
(Inloggen is vereist)

Brezan Autoparts onderdeel Group Auto Belux

DOMEIN:

Geplaatst op: 13 juli 2020, 12:43

Leestijd: < 1 minuut

Brezan Autoparts, onderdeel van de Alliance Automotive Group Benelux, is op 1 juli 2020 toegetreden tot Group Auto België en maakt sindsdien organisatorisch deel uit van Group Auto Belux. Met de komst van de twintig vestigingen van Brezan Autoparts in België verdubbelt Group Auto Belux zijn aandeel op de Belgisch-Luxemburgse markt.

Marc Vanbergen, algemeen manager Brezan Autoparts: “In onze sector draait het vandaag niet enkel meer om wat je kan leveren aan je klanten, maar ook om hoe je de klanten elke dag kan helpen. Samenwerken, informatie delen met klanten, leveranciers en partners is de weg naar de toekomst en daarom kiest Brezan voor een sterke, internationale groep om mee samen te werken.”

Win-win

Etienne Dubois van Group Auto Belux ziet het zo: “Voor beide partijen is het een win-win-situatie. Door elkaar te versterken, versterken we de groep! Op die manier maken we nationale en internationale projecten bereikbaarder voor onze klanten.”

AutoTechnica wéér…Gemiddeld 8,6 gram minder…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties