fbpx
bekeken: 359 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Brezan heropent met commercial Tom Boonen

DOMEIN:

Geplaatst op: 13 mei 2020, 10:40

Leestijd: < 1 minuut

Voor de particuliere klant heeft Brezan Autoparts een commercial gelanceerd met Tom Boonen in de hoofdrol. De dertig seconden durende boodschap is op de sociale-mediakanalen van Brezan geplaatst en debuteert binnenkort op regionale Vlaamse tv-zenders.

In de commercial legt Tom uit waarom hij voor onderhoud aan zijn wagen aanklopt bij Brezan. Onder meer het brede assortiment batterijen, gereedschap, olie, onderhoudsproducten en additieven worden genoemd. “En de service met een glimlach krijg je er gratis bij”, aldus de slotzin.

Hoewel de succesvolle wielrenner inmiddels alweer drie jaar geleden stopte met zijn sportcarrière, is hij nog altijd een geziene persoonlijkheid. Sinds 2017 rijdt hij in de Belcar-competitie. “Het is nog altijd een bijzonder sympathieke kerel, aan wie we onze producten en naam graag verbinden”, zegt marketingmanager Filip Cavens van Brezan Autoparts.

Social distance

Consumenten maken bij Brezan circa twintig procent van de totale omzet uit. Voor deze doelgroep zijn de openingstijden daarom iets beperkter dan voor de zakelijke relatie (8.00 tot 18.00 uur). In Vlaanderen beschikt Brezan Autoparts over zeventien filialen, in Wallonië over drie. Ze zijn sinds maandag 11 mei weer volledig open (inclusief maatregelen voor social distance).

Groter pand Brezan Autoparts…Acea: registraties…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties