bekeken: 252 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Bridgestone hervat productie in België

DOMEIN:

Geplaatst op: 21 april 2020, 08:05

Leestijd: < 1 minuut

Bridgestone heeft de productie in zijn Europese fabrieken in België (Lanklaar) en Italië (Bari) hervat. Vandaag (21 april) volgt Béthune (Frankrijk). Het zijn de laatste drie locaties in Europa die weer gaan draaien.

Op 14 april kondigde Bridgestone al de herstart aan van zijn drie fabrieken in Spanje en die in Rusland. De productie van zijn Europese netwerk is nu weer op de schaal van voor de Covid-19-uitbraak. Wereldwijd zijn op dit moment enkel nog de faciliteiten in India en Zuid-Afrika gesloten. “Nu de vraag van onze zakelijke en particuliere klanten weer op gang begint te komen, is besloten de productie te hervatten en zo afdoende levering te kunnen garanderen”, deel de onderneming mede. Wel blijft ze schommelingen in de vraag nauwgezet volgen, om de koers snel te kunnen aanpassen.

Veiligheid

Bridgestone wijst er verder op dat de problematiek rond het virus nog steeds actueel is. Om die reden is in de Belgische en elders heropende fabrieken de gezondheid en veiligheid van de medewerkers prioriteit nummer 1. De richtlijnen en adviezen van de WHO en de betreffende landen zijn leidend. Strakke procedures en checklijsten maken deel uit van het dagelijks protocol.

Keuringen op stations…Profile haalt grote nieuwe…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties