bekeken: 1153 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

CAC Turnhout over naar Van Mossel

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 23 oktober 2019, 09:43

Leestijd: 1 minuut

De familie Sollie heeft haar Turnhoutse Mercedes-Benz vestiging Car Assistance Company (CAC) verkocht aan de Nederlandse Van Mossel Automotive Groep (met Belgisch hoofdkantoor in Antwerpen).

De transactie is voorgelegd aan de Belgische Mededingingsautoriteit (BMA). Ze is gepland om voor eind november dit jaar te worden afgerond. Van Mossel wil met de overname haar groeiambities verderzetten op de Belgische markt. Michel Sollie en Bieke Crols zullen de dagelijkse leiding blijven behouden bij CAC. Minder dan een jaar geleden werden zowel de Antwerps/Vlaams-Brabantse dealergroep GMAN als de Limburgse Groep Bruyninx reeds overgenomen door Van Mossel.

Strategische aanvulling

CAC was een bestaande Mercedes-Benz concessie, die sinds 1 januari 1976 in handen was van de heer en mevrouw Sollie. Met de aanstaande transactie neemt de Van Mossel Automotive Groep al het personeel over dat er werkzaam is. “We waren al in België actief met onze leasingactiviteiten en de dealergroepen Van Mossel GMAN en Van Mossel Bruyninx”, zegt Eric Berkhof, algemeen directeur Van Mossel Automotive Groep. “Het toevoegen van een premium merk is een belangrijke strategische aanvulling. Waar we in Nederland alleen personenwagens van Mercedes-Benz aanbieden, zullen we in België direct actief zijn met zowel personenwagens als bestelwagens.

Vertrouwen

Michel Sollie vult aan: “We hebben veel vertrouwen in Van Mossel als overnamepartij. Zowel voor de klanten als voor de medewerkers geloven wij een stabiele toekomst. Uiteraard geldt voor de klanten dat ze onveranderd de persoonlijke aandacht en service krijgen zoals ze dat gewend waren.” De Van Mossel Automotive Groep telt ruim 140 vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland.

Foto: Bieke Crols, Michel Sollie, André Sollie en Liliane Daniels (CAC) en de heren Eric Berkhof en Koen Claesen (Van Mossel Automotive Groep).

Tags: , , , ,

R-M’s Best Painter Contest…Equip Auto: 100.000 bezoekers,…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties

    nog geen reacties