fbpx
bekeken: 807 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Carrosserie Bijloke opent ‘1 Day Repair’ cabines

DOMEIN:

Geplaatst op: 23 april 2018, 14:34

Leestijd: < 1 minuut

Carrosserie Bijloke uit Gent had 19 april een dubbele reden om te vieren; in bijzijn van het personeel en zakelijke relaties werd er een toost uitgebracht op het 55-jarige bestaan van de carrosserie en de opening van twee ‘1 Day Repair’ cabines.

Tijdens de opening van de twee ‘1 Day Repair’ cabines gaf één van de Standox-collega’s demonstraties in de spuitcabine en konden de zakelijke relaties een videopresentatie op een scherm volgen onder het genot van een hapje en drankje.

Kostenefficiënt

Een van de premium wereldwijde schadeherstelmerken van Axalta – ontwikkelaar en producent van vloeibare en poederlakken – is Standox uit Wuppertal. Deze oprichter van Carrosserienetwerk Repanet ondersteunt Bijloke in haar cosmetische reparaties via het 1 Day Repair programma waarbij herstellingen in slechts één dag worden uitgevoerd.

Jean-Paul Poelman, zaakvoerder van Carrosserie Bijloke (rechts op de foto): “Wij volgen de marktevolutie altijd op de voet en willen blijven investeren in de toekomst. Met de opening van twee ‘1 Day Repair’ cabines zijn we in onze werkplaats uitgerust met de nieuwste technieken en producten, waarbij de technologie is gericht op snelle en kostenefficiënte schadeherstellingen.”

Stefan Van Geert, Insurance & Network Manager Axalta Coating Systems, vult aan: “De ‘1 Day Repair’ formule is een win-win. Carrossiers kunnen reparaties efficiënter uitvoeren en klanten krijgen hun voertuigen sneller en tijdiger terug. We zijn dan ook verheugd Carrosserie Bijloke te helpen met hun toekomstvisie.”

Mobiliteitspas XXImo voor…Bain Capital bereidt beursgang…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties