bekeken: 304 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Cars on the Web benoemt countrymanager Frankrijk

DOMEIN:

Geplaatst op: 4 januari 2019, 15:05

Leestijd: < 1 minuut

Frédéric Leurent is benoemd tot nieuwe countrymanager bij Cars on the Web Frankrijk. Hij neemt de taak over van Pieter Behets, die deze functie de afgelopen twee jaar heeft vervuld.

“Deze managementbeslissing om mij tot ad interim countrymanager te benoemen was nodig om de continuïteit en de ondersteuning aan het personeel te garanderen”, zegt Behets. “Ik ben ervan overtuigd dat Frédéric, met zijn jarenlange ervaring en kennis van de markt, de geknipte persoon is om het werk verder te zetten en het potentieel van Cars on the Web in Frankrijk verder uit te bouwen. Zo zullen we de opportuniteiten in alle segmenten verder onderzoeken en onze huidige en toekomstige partners dezelfde hoge kwaliteit leveren.”

Volumegroei

Frédéric Leurent werkte voorheen als accountmanager bij Dekra. Daarvoor richtte hij mede twee online bedrijven op na een carrière in marketing, onder andere bij autoverhuurder Avis. “Ik ben echt enthousiast over dit nieuwe avontuur en kijk uit naar de opportuniteiten die ons wachten. Met het ervaren team dat we hebben, ben ik ervan overtuigd dat we succesvol zullen zijn. Ondanks het feit dat Cars on the Web vandaag al een sterke partner is in de verkoop van tweedehandsauto’s, ben ik ervan overtuigd dat onze volumes de komende jaren zullen toenemen”, zegt Frédéric Leurent.

68.000 voertuigen

Cars on the Web, met hoofdkantoor in België, is inmiddels in zes landen actief. Behalve in België en Frankrijk heeft Cars on the Web vestigingen in Nederland, Duitsland, Italië en Spanje. Verkoop vindt vooral plaats in Portugal en Oost-Europa. Cars on the Web heeft meer dan 170 werknemeers en verkoopt meer dan 68.000 tweedehandsauto’s per jaar.

550.000 inschrijvingen:…Rechter vindt Uber illegaal in…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties