bekeken: 667 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Contact Days IDE Automotive in Pittem

DOMEIN:

Geplaatst op: 30 september 2019, 08:34

Leestijd: < 1 minuut

Op 17 en 18 oktober aanstaande zal IDE Automotive, grossier in automaterialen, op de hoofdvestiging in Pittem onder het motto ‘Contact Days’, een grootse opendeurdag organiseren.

Beide dagen zal het event om 17.00 uur starten. Behalve haar uitgebreide onderdelengamma zal ook het aanbod car-multimedia met specialisaties in beveiliging en geluidsinstallaties worden getoond, alsook werkplaatsequipment – van onder andere Bosch – worden getoond.

Streetscooter

Verder aandacht voor de werkplaatsservices die IDE Automotive voor haar klanten beschikbaar heeft en speciale aandacht voor de mogelijkheid om een proefrit te maken met de Streetscooter, een volledig elektrisch stadsvoertuig dat in diverse andere landen al een succes is geworden en aansluit bij de wensen van bijvoorbeeld logistieke dienstverleners om emissievrij de ‘last mile’ te verzorgen.

Op de opendeur zullen tal van leveranciers aanwezig zijn om hun (nieuwe) producten voor te stellen en tonen zij verschillende demo’s voor in de automotive, truck- en industriesector. Dit uiteraard gecombineerd met een hapje en een drankje.

Schaeffler overall winnaar…BASF verwerft…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties