bekeken: 379 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Cromax viert 30-jarig bestaan Training Centre

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 14 september 2018, 15:41

Leestijd: 1 minuut

Op 9 september 1988 werd in Mechelen het Cromax Training Centre (CTC) geopend. Dertig jaar later is het Training Centre voor veel klanten het ontmoetingspunt met Cromax en hierdoor het kloppende hart van een van de premium schadeherstelmerken van Axalta.

Het 30-jarige jubileum werd op vrijdag 7 september feestelijk gevierd met een receptie in het CTC voor geselecteerde business relaties van Cromax en het Cromax personeel. Onder het genot van een hapje en drankje werd er geklonken op een succesvolle eerste 30 jaar van het bestaan van het CTC dat – na de een grondige make-over en uitbreiding in 2016 – een duidelijke groei toont in bezoekersaantal. Alleen al in 2017 waren er 30% meer bezoekers dan het jaar ervoor en ook 2018 blijkt weer erg succesvol met een volledig volgeboekte trainingskalender.

Carrossiers

Het CTC heeft een oppervlakte van tweeduizend vierkante meter. Het bestaat uit ruime leslokalen en vergaderzalen met de nieuwste audiovisuele apparatuur die Cromax de kans biedt haar trainingen op hoog niveau aan carrossiers te geven. Daarnaast kunnen er trainingen worden gegeven in de 760 vierkante meter grote on-site werkplaats, uitgerust met drie spuitcabines. Dankzij een van de cabines met speciale klimaatregeling, kunnen carrossiers van Scandinavië tot het Midden-Oosten een bezoek brengen aan dit Training Centre.

Visual

Ter ere van het feestelijke jubileum van het CTC is er door Cromax een nieuwe visual gecreëerd, die is terug te vinden in het CTC en in de nieuwe trainingsfolder. Koen Silverans, trainingsmanager voor Cromax in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA), vertelt: “Deze speciale visual heeft een symbolische betekenis en stelt het Training Centre voor als het kloppende hart van Cromax. Ons belangrijkste doel is het geven van professionele en kwalitatief hoge trainingen. We zijn dan ook trots dat klanten hiervoor naar ons toe blijven komen.”

Tags: , , ,

Bosch lanceert diagnosetester…Autodeelnetwerk Zipcar naar…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties