bekeken: 447 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Cykell zoekt verdelers voor Yakima

DOMEIN: Productnieuws

Geplaatst op: 31 oktober 2018, 13:44

Leestijd: 1 minuut

Specialist voor dragersystemen Cykell is voor de Yakima bagagedragers op zoek naar verdelers in de automotive. Cykell is exclusief verdeler van Yakima in België.

Tot dusverre kunnen klanten in België de bagagedragers makkelijk vinden via het uitgebreide netwerk van Cykell in de fietsbranche. De autobranche is echter nog onbetreden terrein.

Importeurs en dealers

Philip Sagaert is algemeen directeur van Cykell: “We denken bij de verdeling via de automotive in eerste instantie aan importeurs en cardealers. In tweede instantie zouden ook bandencentrales en groothandels in aanmerking kunnen komen.”

Gamma

Yakima bagagedragers zijn er voor een veelheid aan toepassingen. Het gamma omvat dakdragers, dakkoffers, fietsendragers voor op de trekhaak, het dak en de koffer van een voertuig, ski-en snowboarddragers, kano- en kayakdragers, dakconstructies voor 4×4 toepassingen en multifunctionele kinderwagens en fietstrailers. Philip Sagaert: “Yakima is absoluut een premium product dat zich kan meten met de producten van bijvoorbeeld Thule. Ze staan daarmee zeker op dezelfde hoogte, boven bijvoorbeeld Menabo of Montblanc, die meer op entry level zitten.”

Tags: , ,

Schadecongres IBIS draait om…Steffan Reefman op marketing…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties

    nog geen reacties