bekeken: 1500 x
Waardeer dit artikel:
213 votes, average: 2,60 out of 5213 votes, average: 2,60 out of 5213 votes, average: 2,60 out of 5213 votes, average: 2,60 out of 5213 votes, average: 2,60 out of 5
(2,60)
(Inloggen is vereist)

D’Ieteren vervangt dieselauto’s Volkswagen

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 29 september 2015, 07:43

Leestijd: 1 minuut

VW-importeur D’Ieteren Auto wil aan zijn klanten, die een voertuig hebben besteld met een EU 5 dieselmotor van het type EA 189, voorstellen om hun bestelling te wijzigen naar een gelijkwaardig voertuig met een EU 6 dieselmotor. Met de garantie van Volkswagen dat deze volledig beantwoordt aan de wettelijke en milieunormen.

Dit initiatief van D’Ieteren Auto betreft ongeveer 800 lopende bestellingen in België van voertuigen van de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfsvoertuigen, Audi, SEAT en Škoda. De kosten van deze operatie, ten bedrage van ongeveer 2 miljoen euro, zal volledig gedragen worden door D’Ieteren Auto.

Deze beslissing volgt op het bericht waarin D’Ieteren Auto aankondigde om de commercialisering stop te zetten van ongeveer 3.200 voertuigen die mogelijk voorzien zijn van de niet-conforme software. D’Ieteren: “Wij nodigen alle door deze nieuwe maatregel betroffen klanten uit om vanaf morgen contact op te nemen met hun concessiehouder. Deze actie heeft geen betrekking op bestelde voertuigen in afwachting van levering die reeds zijn ingeschreven. Zij zullen indien nodig deel uitmaken van een eventuele terugroepactie.”

Tags: , , , ,

VTE Import Kawe-distributeur…Geen overeenstemming over…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.