bekeken: 1684 x
Waardeer dit artikel:
208 votes, average: 2,51 out of 5208 votes, average: 2,51 out of 5208 votes, average: 2,51 out of 5208 votes, average: 2,51 out of 5208 votes, average: 2,51 out of 5
(2,51)
(Inloggen is vereist)

D’Ieteren wist niets van VW-fraude

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 2 oktober 2015, 09:46

Leestijd: 1 minuut

VW-importeur D’Ieteren zegt niets af te weten van de softwarefraude die Volkswagen heeft gepleegd. In een verklaring laat D’Ieteren weten de situatie te betreuren en er alles aan te doen om het vertrouwen van de klant weer te herstellen.

De onregelmatigheden hebben betrekking op de voertuigen van de Volkswagen-groep uitgerust met een dieselmotor van het type EA 189 (EU5-norm) en met een cilinderinhoud van 1,2 l, 1,6 l en 2,0 l, van de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfsvoertuigen, Audi, SEAT en Skoda.

D’Ieteren verklaart dat de klant niet voor de kosten zal opdraaien: ‘Wij herinneren eraan dat de Volkswagen-groep alle kosten zal dragen die voortvloeien uit eventuele nodige maatregelen en dat hij garandeert dat er geen enkele impact is op de technische veiligheid of het weggedrag van de voertuigen. Wij betreuren deze situatie ten zeerste, hoewel noch D’Ieteren Auto noch zijn concessiehouders op de hoogte waren van deze onregelmatigheden, die regelrecht ingaan tegen onze ethische principes en waarden. Wij begrijpen de bezorgdheid van onze klanten en zullen alles doen wat binnen onze macht ligt om hun vertrouwen en hun loyaliteit terug te winnen en te blijven verdienen.”

Tags: , ,

Nieuwe generatie autolakken…Autoverkoop op koers
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.