fbpx
bekeken: 890 x
Waardeer dit artikel:
112 votes, average: 2,38 out of 5112 votes, average: 2,38 out of 5112 votes, average: 2,38 out of 5112 votes, average: 2,38 out of 5112 votes, average: 2,38 out of 5
(2,38)
(Inloggen is vereist)

Damage kiest label Duurzaam Repareren

DOMEIN:

Geplaatst op: 9 september 2016, 08:09

Leestijd: < 1 minuut

Onlangs mochten alle twaalf vestigingen van de Damage-groep het duurzaamheidslabel Duurzaam Repareren in ontvangst nemen. Damage is een nieuwe groep carrosseriebedrijven in België, die zich specifiek op wagenparkbeheerders, lease- en verzekeringsmaatschappijen.

De groep wil zich onderscheiden door zijn klanten een duidelijke meerwaarde te bieden. Volgens Johan Van Deursen, CEO van de Cryns Carrosserie Centers en initiatiefnemer van Damage, neemt de groep op die manier een eigen en unieke positie in.

De leden van Damage combineren dienstverlening en uniformiteit “met de grootste aandacht voor kwaliteit, procesbeheer, kostenbeheersing en het milieu. Onze kernwaarden en ons streven om optimaal aan te sluiten op de wensen van lease- en verzekeringsmaatschappijen maken het evident om in te stappen op Duurzaam Repareren”, zegt Van Deursen.

Damage omvat twaalf servicepunten. Naast de Cryns Carrosserie Centers maken ook Carrosserie Jennes, Carrosserie Bogemans, de carrosseriën van Top Motors en de schadebedrijven Groep Bruyninx deel uit van de groep. Duurzaam Repareren bundelt verzekeraars als KBC-verzekeringen, Ethias, Generali en Baloise en de leasemaatschappijen Athlon, Alphabet, ALD-Automotive en KBC-lease. Ook de overheid (OVAM) en de consument (VAB en Touring) nemen deel in het initiatief.

Profile en Passion Pneu…Recordaantal exposanten…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties