fbpx
bekeken: 633 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
(4,00)
(Inloggen is vereist)

David Colantonio conceptmanager LKQ

DOMEIN:

Geplaatst op: 6 augustus 2020, 14:54

Leestijd: < 1 minuut

Om de concepten Qualitygarage, AutoFirst en moobi verder uit te bouwen in België, is LKQ Belgium verheugd aan te kondigen dat David Colantonio vanaf midden september 2020 het LKQ-team vervoegt als conceptmanager.

LKQ Belgium investeert fors in de toekomst en wil zijn leiderspositie verder consolideren. Het heeft de ambitie totaalleverancier te zijn voor garages en carrosseriebedrijven. Sterke garageconcepten zijn hier een belangrijk onderdeel van. Mathias Brusselle, commercieel directeur bij LKQ Belgium, is trots op de versterking van zijn team. “Om meer impact te hebben en dicht bij onze klanten te staan, zijn we verheugd de komst van David Colantonio als conceptmanager aan te kondigen. Ik ben ervan overtuigd dat we met hem onze garageconcepten verder kunnen uitbouwen en onze garageklanten nog beter kunnen ondersteunen.”

Leiderspositie

Ook David Colantonio is enthousiast over de wending in zijn carrière. “Na verschillende constructieve gesprekken met het management van LKQ Belgium was ik overtuigd van hun visie. Daarom ben ik blij dat ik me kan aansluiten bij deze groep. Mijn missie zal bestaan uit het ondersteunen van de consolidatie van de leiderspositie door het verder ontwikkelen en commercialiseren van de garageconcepten.”

Met ruim 15 jaar ervaring in de sector beschikt David Colantonio over veel kennis van de markt. Hij bekleedde achtereenvolgens verschillende functies binnen de Doyen Group,en werd in 2017 benoemd tot Country Manager BeLux. Als concept Manager bij LKQ Belgium wordt hij nu verantwoordelijk voor de strategie en commerciële ontwikkeling van de concepten.

One-stop-shop

LKQ Belgium is marktleider binnen de automotive aftermarket in België. Als one-stop-shop is LKQ vertegenwoordigd in alle marktsegmenten (Paint, Parts, Tools & Equipment, Support). Zowel garages als grossiers kunnen terecht bij een van de 22 vestigingen. LKQ heeft de garageconcepten Qualitygarage, AutoFirst en moobi ontwikkeld. Deze richten zich op de ondersteuning van garages op het gebied van management, opleidingen & trainingen, ondersteuning via een hotline en marketing.

Geen beurs, wel virtuele stand…Dirk van Genechten directeur…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties